• Man - Fre 08.00 - 16.00

Gaffeltrucks

SALG AF GAFFELTRUCK

Er du på udkig efter en ny gaffeltruck til salg eller en brugt gaffeltruck, så kan vi hos Bechmann Trucks hjælpe dig. Vi har et stort udvalg af gaffeltrucks til salg, hvor du både kan finde en ny truck og en brugt gaffeltruck. Vi tilbyder Baoli og Linde. Vores forskellige gaffeltrucks fås med hver deres egenskaber, så der er rig mulighed for at finde den rette gaffeltruck til opgaven. Og med vores store udvalg af funktionsdygtige gaffeltrucks til salg kan vi garantere, at vi hos Bechmann Trucks også har en ny eller brugt gaffeltruck til dit projekt. Med vores konkurrencedygtige priser og erfarne medarbejdere, der altid står klar til at hjælpe dig med at finde den rette gaffeltruck til dit behov, kan du trygt lade Bechmann Trucks hjælpe dig med en ny eller brugt gaffeltruck.

Hos Bechmann Trucks tilbyder vi både leasing og leje foruden salg af gaffeltruck. På den måde får du mulighed for at vælge netop den løsning, der bedst kan betale sig for dig, så hvis du ikke leder efter en gaffeltruck til salg men i stedet leje af gaffeltruck, så får du muligheden her. Derudover køber vi også gerne din brugte gaffeltruck, så længe den naturligvis stadig er i god stand og funktionsdygtig. Vi har base i Ribe, hvorfra vi har udlejning og gaffeltrucks til salg samt stablere og palleløftere til vores kunder i blandt andet Vejen og Esbjerg. Hos Bechmann Trucks er vi også leveringsdygtig i resten af Danmark, så tag endelig fat i os, hvis du leder efter en ny eller brugt gaffeltruck til salg.

Stort udvalg af gaffeltrucks

En gaffeltruck er en motordrevet maskine, der blandt andet kan bruges til at løfte, stable og transportere gods. Når det kommer til gaffeltrucks, så findes der er et hav af muligheder, hvor du blandt andet selv kan vælge alt lige fra mastetype til ekstra udstyr. Hos Bechmann Trucks forhandler vi både gaffeltrucks med standard, duplex og triplex master enten med eller uden friløft. Derudover har du også mulighed for at vælge, om din nye gaffeltruck skal være med sideskift og gaffelflyt, affjedret sæde, med eller uden kabine m.m.

Hertil kommer også valget om, hvorvidt det skal være en diesel truck, gas truck eller el truck, som du har behov for. Hos os har du mulighed for at vælge alle tre typer gaffeltrucks, så du kan finde lige præcis den, der passer bedst til din arbejdsopgave. De mindre gaffeltrucks til salg vil typisk være el trucks, mens de lidt større ofte enten er gas trucks eller diesel trucks. I dag er flere og flere producenter dog også begyndt at producere de større el truck modeller, da disse har langt flere miljømæssige fordele. Vores gaffeltrucks til salg og leje kan anvendes til enhver type opgave, du måtte have. Uanset om du skal bruge en el truck og mere kompakt model eller en med en større og kraftigere forbrændingsmotor, så har vi en gaffeltruck til salg til din opgave.

Hos Bechmann Trucks er vi officiel forhandler af Baoli gaffeltrucks, men du finder blandt andet også gaffeltruck til salg fra Komatsu, Linde samt BT trucks i vores sortiment – der er således rig mulighed for at finde en el truck, gas truck eller diesel truck til dit projekt hos os. Uanset om du vælger Baoli, Komatsu eller Linde gaffeltrucks, kan du trygt regne med høj kvalitet samt en høj driftssikkerhed ved brug af vores trucks. Vil du vide mere om vores forskellige leverandører af gaffeltrucks, kan du med fordel læse videre herunder.

Baoli

Baoli er blandt andet kendt for at producere gaffeltrucks, hvor pålidelighed forenes med avanceret teknologi. De er derfor også en af de førende producenter inden for trucks, og du kan være sikker på at få meget for pengene, når du vælger en truck fra Baoli.

Linde

Udvalget fra Linde omfatter blandt andet eldrevne stablere og gaffeltrucks, der er specielt udviklet til at effektivisere enhver lageropgave. Derfor arbejder de også på hele tiden at sætte nye standarder på deres trucks inden for både brændstoføkonomi, driftssikkerhed, effektivitet, ergonomi og miljøet. På den måde kan de løbende forbedre deres Linde gaffeltrucks, så kvaliteten altid er i orden.

Skal du leje, lease eller finde en gaffeltruck til salg?

Hos Bechmann Trucks tilbyder vi både køb og salg af gaffeltruck. Så hvad end du står og leder efter en helt ny el truck, eller du gerne vil af med den gamle gas truck, er det muligt hos os. Har du eksempelvis en brugt truck, der stadig er i god stand, køber vi den gerne af dig. Hos os finder du nemlig både nye såvel som brugte gaffeltrucks. Vi sørger naturligvis altid for, at alle vores maskiner lever op til vores høje standarder inden for sikkerhed, ergonomi, brændstoføkonomi og effektivitet. Uanset om der er tale om en brugt el truck fra Linde eller en skinnende ny Baoli gas truck, så er vores trucks altid i god stand, så de kan yde deres absolut bedste. Så hvis du leder efter en brugt gaffeltruck til salg, kan du kigge nærmere her på siden. Vi holder til i Ribe, Vejen og Esbjerg, men sælger, udlejer og leaser gaffeltrucks i hele Danmark.​

Ligeledes har du hos os også mulighed for at leje eller lease din gaffeltruck. Det lader dig vælge lige præcis den løsning, der bedst betaler sig for dig. På den måde kan vi garantere dig en løsning, der ikke kun passer til dit behov, men også din økonomi. Leje af gaffeltruck er eksempelvis en rigtig god ide, hvis du blot skal bruge fx en el truck for en stund. Måske står du med et pludseligt behov for en gas truck, eller måske er du i gang med en kortvarig opgave, der kræver en gaffeltruck. Ved at leje en truck slipper du for at betale for en helt ny, du måske ikke kommer til at bruge igen. Og du slipper samtidig for at have den stående. Ved du fx, at du i en bestemt sæson har brug for en gaffeltruck, eller er du i gang med et længerevarende projekt, hvor det godt kunne betale sig at bruge en truck, kan du i stedet vælge at lease en truck. Hos Bechmann Trucks har vi nogle favorable priser på både leje og leasing, så det kan godt betale sig at leje eller lease din truck gennem os – hvad end der er tale om en helt ny Baoli truck eller en brugt el truck. Kontakt os på 70 25 00 33 eller på jan@bechmann-truck.dk for at høre nærmere om leje og leasing af gaffeltruck.

Skal vi hjælpe dig med en ny gaffeltruck?

Mangler du en ny eller brugt gaffeltruck? Eller har du en gaffeltruck til salg? Hos Bechmann Trucks både køber og sælger vi nye såvel som gamle trucks, og du har også mulighed for enten at lease eller leje din nye gaffeltruck gennem os. Vi står altid klar til at hjælpe dig med at finde din næste gaffeltruck – uanset om den skal være ny eller brugt. Med vores mange års erfaring i branchen kan vi yde professionel og kyndig rådgivning omkring dit valg af maskine, så vi sammen sikrer, at du får valgt den rette til din arbejdsopgave. Udover at hjælpe dig med at finde den rigtige gaffeltruck kan vi også være behjælpelig med servicering af din truck, så den altid er velkørende og driftssikker.

Vil du vide mere om vores gaffeltrucks, eller har du brug for hjælp til at få valgt den rette, er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os på 70 25 00 33 eller på jan@bechmann-truck.dk og høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig.