• Man - Fre 08.00 - 16.00

Gaffeltrucks

Gaffeltrucks til salg

Er du på udkig efter en gaffeltruck til salg? Så kan vi hos Bechmann Trucks hjælpe dig. Vi har et stort udvalg af gaffeltrucks med forskellige egenskaber, hvorfor vi helt sikkert også har en til dit behov. Vores priser er konkurrencedygtige og vores medarbejdere klar til at hjælpe dig med at finde den gaffeltruck, du skal bruge.
Hos Bechmann Trucks kan du både købe, lease og leje din valgte gaffeltruck. Det giver dig rig mulighed for at vælge den løsning, der bedst betaler sig for dig. Vi har base i Ribe, hvorfra vi lejer og sælger gaffeltrucks, stablere og palleløftere til vores kunder i blandt andet Vejen og Esbjerg, men vi er også leveringsdygtige til resten af Danmark.

Salg af gaffeltrucks

En gaffeltruck er en motordrevet maskine, der blandt andet kan bruges til at løfte, stable og transportere gods. Her hos Bechmann Trucks er vi officiel forhandler af Baoli, men du kan også finde gaffeltrucks fra andre mærker såsom Linde gaffeltrucks. Disse mærker er anerkendt for deres høje kvalitet og driftssikkerhed. Vores trucks fås i både diesel-, gas- og eldrevne modeller, så du kan finde lige præcis den gaffeltruck, der passer bedst til din arbejdsopgave. De mindre trucks er typisk elektriske, mens de lidt større ofte er enten diesel- eller gasdrevne. Flere og flere producenter er dog også begyndt at fremstille de større modeller i elektriske udgaver.

Nye og brugte gaffeltrucks

Hos Bechmann Trucks sælger, lejer og leaser vi både nye og brugte gaffeltrucks. Vi sørger naturligvis for, at alle vores maskiner lever op til vores høje standarder inden for sikkerhed, ergonomi, brændstofsøkonomi og effektivt, så vores brugte gaffeltrucks er i bedste stand og kan yde deres bedste – akkurat som en ny gaffeltruck.
Når det handler om gaffeltrucks, findes der et hav af muligheder. Der er mulighed for at vælge alt lige fra mastetype til valg af ekstra udstyr. Vi har både gaffeltrucks med standard, duplex og triplex master med eller uden friløft samt med mulighed for at vælge, om din nye truck skal være med sideskift og gaffelflyt, affjedret sæde, med eller uden kabine med mere.

Skal vi hjælpe dig med en ny gaffeltruck?

Mangler du en ny eller brugt gaffeltruck? Eller har du en gaffeltruck til salg? Hos Bechmann Trucks køber og sælger vi nye såvel som gamle trucks. Du har også mulighed for enten at lease eller leje din nye gaffeltruck. Kontakt os på 70 25 00 33 eller på jan@bechmann-truck.dk, og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe dig.