• Man - Fre 08.00 - 16.00

Stablere

Salg af stablere

Mangler du en stabler? Det kan vi hjælpe dig med hos Bechmann Trucks, hvor vi både sælger, lejer og leaser nye såvel som brugte stablere til konkurrencedygtige priser. Vi har mange års erfaring inden for branchen, og med vores brede udvalg er vi sikre på, at vi også har den rette til din arbejdsopgave.
En stabler er perfekt til instabling, omlæsning og plukning, og hos Bechmann Trucks kan du finde maskiner fra flere forskellige mærker. Vi er blandt andet officiel forhandler af stablere fra Baoli. Vores værksted ligger i Ribe og herfra sælger og servicerer vi mange forskellige maskiner for vores kunder i Jylland samt på Fyn og Sjælland.

En stabler til din opgave

Med den rette stabler kan du hurtigt, nemt og ubesværet flytte paller og andet gods rundt på lageret, samtidig med at du kan løfte dem op i højden. Der findes flere forskellige stablere specielt udviklet til forskellige formål, hvorfor du også kan vælge mellem både manuelle og el stablere. Forskellen på en klassisk palleløfter og en stabler er, at stableren kan variere i højden, så du typisk kan komme ret højt op.
Hos Bechmann Trucks ved vi, at ingen opgave er ens, hvorfor virksomheder har hver deres behov, når det kommer til maskiner. Af den grund har vi samlet et stort udvalg af stablere, der kan benyttes på tværs af flere brancher og formål. Vores stablere fås med en løftehøjde på over 5 meter, og vi har samtidig modeller, der kan løfte op til 1600 kg. Alle vores modeller er lette at anvende og lader dig hurtigt og effektivt organisere lager eller værksted.
Selvom vi også sælger, leaser og lejer brugte stablere ud, behøver du ikke være nervøs for, om kvaliteten er høj eller maskinen i god stand. Vi kvalitetstester nemlig alle vores maskiner for at sikre, at alt nu også er i orden og lever op til vores standarder inden for sikkerhed og drift, inden vi sælger dem videre.

Nye og brugte stablere

Hvad du skal bruge ny eller brugt manuel eller el stabler, så finder du det her hos os. Skulle du være i tvivl om, hvilken type stabler der passer bedst til dit behov, står vi altid klar til at give dig kyndig rådgivning i vores maskiner, så du får valgt den helt rigtige. Kontakt os på 70 25 00 33 eller på jan@bechmann-truck.dk, og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe dig.