• Man - Fre 08.00 - 16.00

Palleløftere

Palleløftere til salg

Står du og mangler en palleløfter? Så er du kommet til det rette sted. Hvad end du skal bruge en palleløfter til den helt store fabrikshal, eller du mangler en til lageret i en mindre virksomhed, så kan du finde den rette model her hos Bechmann Trucks. Vi har mange års erfaring med salg og servicering af blandt andet palleløftere, gaffeltrucks og stablere, og vi kan helt sikkert også hjælpe med en maskine til din arbejdsopgave.
Vi sælger mange forskellige modeller og er blandt andet officiel forhandler af Baoli, men du kan også finde maskiner fra andre store mærker på vores lager. Hos Bechmann Trucks kan du både leje, lease og købe din nye palleløfter fra vores værksted i Ribe. Vi sælger og lejer nye såvel som brugte palleløftere til kunder i blandt andet Esbjerg og Vejen, men også til resten af Jylland samt Fyn og Sjælland.

Palleløfter til dit behov

En palleløfter er uundværlig på et lager, hvor mange paller skal løftes og transporteres rundt. De gør ikke kun transporten lettere, men har også mange ergonomiske fordele. Der er mange muligheder, når det kommer til palleløftere. Der findes både manuelle og elektriske palleløftere såvel som modeller med korte og lange gafler og med eller uden ståplade.
Hos Bechmann Trucks har vi forståelse for, at forskellige lagre har hver deres behov. Derfor har vi et udvalg af palleløftere i forskellige størrelser og modeller, så der er noget til enhver arbejdsopgave. Du kan uden tvivl finde den palleløfter, der passer bedst til din opgave her hos os. Vi rådgiver og vejleder gerne, så vi sammen kan finde den helt rigtige model.

Nye & brugte palleløftere til salg

Hvad end du ønsker at leje, lease eller købe, så har vi en palleløfter til dig. Vi både sælger, leaser og lejer nye såvel som brugte modeller – og vi køber også gerne din brugte, hvis du har en palleløfter til salg. Vi har palleløftere i flere forskellige kvaliteter.
Skal vi hjælpe dig med en ny palleløfter? Eller har du spørgsmål til vores maskiner? Så er du altid velkommen til at kontakte os på 70 25 00 33 eller på jan@bechmann-truck.dk.