• Man - Fre 08.00 - 16.00

Palleløfter

SALG AF PALLELØFTERE

Står du og mangler en helt ny palleløfter, eller er du måske på udkig efter brugte palleløftere? Så er du kommet til det helt rigtige sted. Hos Bechmann Trucks forhandler vi nemlig et stort udvalg af palleløftere, og hvad end du søger en til opgaver i den store fabrikshal, eller du mangler en BT palleløfter til lageret i en mindre virksomhed, så finder du den her hos os. Vi sælger mange forskellige modeller og er blandt andet officiel forhandler af Baoli, men du kan også finde maskiner fra andre store mærker i vores sortiment. Med vores alsidige udvalg af nye som brugte palleløftere kan vi garantere, at vi også har den rette løsning til din opgave. Vi har mange års erfaring med både servicering og salg af palleløftere, gaffeltrucks og stablere, og vi kan helt sikkert også hjælpe dig med en maskine til netop dit behov.

Hos Bechmann Trucks har du mulighed for både at leje, lease og købe din palleløfter. Herigennem får du mulighed for at vælge lige præcis den løsning, der passer bedst til dit behov og ikke mindst din økonomi. Skal du eksempelvis kun bruge en pallevogn for en kort stund, vil leje eller leasing være et oplagt valg. Og står du til gengæld og løbende skal bruge en elektrisk, billig palleløfter til flere forskellige opgaver, så finder du hos os palleløftere til priser, som alle kan være med på. Vores værksted ligger i Ribe, hvorfra vi sælger og udlejer nye såvel som brugte palleløftere til vores kunder i blandt andet Esbjerg og Vejen. Hos Bechmann Trucks er vi også leveringsdygtige i resten af landet, så tøv endelig ikke med at kontakte os, hvis du står og mangler en maskine til din opgave.

Stort udvalg af billige palleløftere til salg

En palleløfter er et uundværligt redskab på eksempelvis et lager, hvor mange paller skal løftes og transporteres rundt. Uanset om det drejer sig om transport, lastning, løft eller aflæsning af varer, så er det nødvendigt at have det rette udstyr til rådighed. Dette er ikke kun med til at forenkle processen, men sikrer også en øget effektivitet, idet mange af trinene i processen kan gøres hurtigere og nemmere. Gaffeltrucks, stablere, palleløftere og pallevogne er blot noget af det udstyr, der er nødvendigt for at gøre arbejdet lettere. En billig palleløfter er vigtigt i enhver lager- og fabrikshal, da de er med til at gøre transporten af gods lettere. Samtidig har en palleløfter også en lang række ergonomiske fordele, der er værd at tage med. Uanset dit behov, kan du finde den rette palleløfter hos Bechmann Trucks.

En palleløfter er den perfekte hjælper på ethvert lager, hvor der skal transporteres, løftes eller læsses gods. Hos Behcmann Trucks har vi stor forståelse for, at forskellige lagre har hver deres behov, og derfor finder du hos os også et stort udvalg af både manuelle og el palleløftere med enten korte eller lange gafler samt med eller uden ståplade. Ligeledes har vi også bt palleløftere såvel som palleløftere med vægt. Vi har modeller i flere forskellige størrelser og prisklasser, så der er noget til ethvert behov og enhver arbejdsopgave. Du kan uden tvivl finde den palleløfter, der passer bedst til din opgave her hos os, og vi rådgiver og vejleder gerne, så vi sammen kan finde den helt rigtige model.

En brugt palleløfter til ethvert behov

Når du skal vælge en brugt palleløfter, kommer dit valg i høj grad an på, hvilken type opgave den skal bruges til. Her kan det blandt afhænge af, hvor mange kilo der skal løftes, eller hvor meget plads der er at navigere rundt på. Skal du eksempelvis bruge en brugt palleløfter til at flytte store mængder af gods over korte strækninger, kan en af vores manuelle modeller være den rette løsning. Er der tale om tungt gods, der skal transporteres over enten korte eller lange strækninger, anbefaler vi i stedet vores elektriske palleløftere. Særligt også hvis opgaven indebærer stabling i højderne. Hertil kommer også valg af hjul, da der findes mange forskellige typer af hjul til palleløftere, der har hver deres egenskaber. Eksempelvis er en palleløfter med gummihjul rigtig god til ujævne underlag, mens nylonhjul er gode til tunge laster. Vi forhandler modeller, der dækker langt de flestes behov. Så tag endelig et kig på vores sortiment og se, om ikke vi også har den rigtige model til dig.

Palleløfter med vægt

En palleløfter med vægt fungerer akkurat som den traditionelle palleløfter, den eneste forskel er blot, at den er med indbygget vægt. Det gør denne type palleløftere ideelle til de virksomheder, der både skal veje og transportere meget gods. En palleløfter med vægt kan nemlig spare dig for en masse tid, idet du kan veje godset uden at skulle læsse varerne af.

Elektrisk palleløfter

En el palleløfter er et sikkert valg, når der skal løftes og transporteres tunge laster, uanset om det drejer sig om en kort eller en lang strækning. Samtidig er der også flere ergonomiske fordele forbundet med en el palleløfter, da den blandt andet kan spare føreren for det fysiske arbejde, som transport af gods medfører. Og så er der også mulighed for at spare en masse tid, da arbejdet kan gøres nemmere og mere effektivt med en el palleløfter.

Palleløfter med gummihjul

En palleløfter med gummihjul er eksempelvis med til at sikre et optimalt greb, fordi de står ekstra godt fast, uanset om det er på et vådt eller tørt underlag. Ligeledes er en palleløfter med gummihjul også med til at neutralisere eventuelle støjgener. Denne type maskine er det oplagte valg, hvis du ønsker en mere dynamisk og sikker transport af gods.

Salg af nye og brugte palleløftere

Hos Bechmann Trucks har du mulighed for både at købe helt nye palleløftere såvel som en brugt palleløfter. Vi køber og videresælger nemlig gerne din brugte palleløfter, hvis den stadig er fuld funktionsdygtig og i god stand. Derfor kan du også finde både en manuel og en el palleløfter, der er brugt, her i vores sortiment. Så hvad end du søger en ny eller en brugt palleløfter, kan du finde det hos Bechmann Trucks. Og det er helt op til dig, om du ønsker at købe, leje eller lease din næste maskine – du har mulighed for at vælge lige præcis den løsning, der passer bedst til dig. Vi holder til i Ribe, Vejen og Esbjerg, men sælger palleløftere i hele Danmark.

Hos os finder du palleløftere til priser, som alle kan være med på, uanset om du ønsker at købe, leje eller lease, så får du hos os maskiner til attraktive priser. Så har du brug for servicering af en maskine, eller leder du efter en ny palleløfter til salg, kan du trygt vælge Bechmann Trucks som forhandler. Ligeledes står vi også klar til at rådgive dig i vores forskellige maskiner, så du kan være sikker på at få valgt den rette til din opgave. Skal vi også hjælpe dig med at finde den rigtige maskine? Så er du velkommen til at kontakte os på enten 70 25 00 33 eller på jan@bechmann-truck.dk.