• Man - Fre 08.00 - 16.00
Lej gaffeltruck i Esbjerg

TRUCKS I KØBENHAVN

Leder du efter nye trucks i København til din maskinpark, eller har du brug for at leje en brugt truck til en specifik opgave? Så kan vi hos Bechmann Trucks være behjælpelig. Vi har stor erfaring med både salg, leasing og leje af trucks i København og omegn, og med vores ekspertise inden for trucks kan vi helt sikkert også hjælpe dig med at finde trucks til din opgave i København.

Hos Bechmann Trucks forhandler vi primært trucks fra Baoli, men du vil også kunne finde Linde trucks i vores maskinpark. Når det kommer til trucks i København, har vi altid fokus på høj kvalitet. Det gælder, uanset om vi skal hjælpe dig med nye trucks eller en brugt truck i København. Du kan derfor til enhver tid være sikker på en ordentlig maskine, hvor kvaliteten er i orden.

Udlejning og leje af truck i København

Har du brug for en truck for en kort periode, kan det være en god ide med leje af truck. Hos Bechmann Trucks tilbyder vi både udlejning af trucks og leasing af truck i København, så du kan være helt sikker på den rette løsning til dine specifikke behov. Uanset om det drejer sig om truck leasing eller leje af truck, sørger vi for en skræddersyet løsning til dig.

Skal vi hjælpe dig med leasing af truck eller udlejning af trucks i København? Så er du altid velkommen til at kontakte os på 70 25 00 33 eller på jan@bechmann-truck.dk for at høre mere om vores muligheder inden for truck leasing og leje af truck i København.

SE ET UDPLUK AF VORES LAGER HER

Stabler til salg i København

Mangler du en stabler til din opgave? Så kan du trygt lade Bechmann Trucks hjælpe dig med en stabler i København. Med den helt rette stabler kan du nemt og hurtigt flytte paller og andet gods rundt, og vi står klar til at hjælpe dig med at finde den helt rette stabler i København – hvad end du søger en brugt el stabler eller leder efter en bt stabler. Vi ved, at ingen opgave er ens, og derfor tilbyder vi også salg af stabler i forskellige modeller.
Hvad end du leder efter brugte stabler til salg eller er på udkig efter en ny el stabler, kan vi således være behjælpelig med salg af stabler. Hos Bechmann Trucks finder du både manuelle eller el stabler i København, der passer til lige netop dine behov. Derfor kan du også både leje, lease og købe stablere eller sælge din brugte el stabler til os.

Leder du efter en palleløfter eller pallevogn i København?

Så kan vi hos Bechmann Trucks hjælpe dig. Vi tilbyder en lang række palleløfter til salg, hvorfor du hos os både finder en ny såvel som en brugt palleløfter til lige netop din opgave. Vi har mange års erfaring med salg af palleløfter, hvorfor vi helt sikkert også kan hjælpe dig i forbindelse med en palleløfter i København. Vi rådgiver dig gerne i vores palleløftere, hvad end det drejer sig om en pallevogn eller en brugt palleløfter, så vi sammen finder den rigtige maskine til dit behov.
Vi både lejer, sælger og leaser palleløftere i København – og vi køber også gerne din pallestabler brugt, hvis du søger hjælp til salg af palleløfter. Vi har helt sikkert også den helt rette palleløfter til salg til dig.

Gaffeltruck i København til din opgave

Hos Bechmann Trucks tilbyder vi salg af gaffeltruck i København og omegn, og hos kan du være sikker på at få en gaffeltruck, der passer til din specifikke opgave. Vi fører et stort udvalg af gaffeltrucks, hvor du har mulighed for både at lease, leje og købe din nye gaffeltruck, ligesom vi også gerne køber din brugte gaffeltruck.
Hvad end du er på udkig efter en brugt gaffeltruck til salg, eller du gerne vil udvide din maskinpark med en spritny gaffeltruck fra Baoli, så kan vi hjælpe dig med den helt rigtige gaffeltruck i København. I forbindelse med salg af gaffeltruck tilbyder vi både maskiner fra Baoli og Caterpillar, ligesom du også finder et udvalg af Linde gaffeltrucks. Uanset om du vælger en ny eller en brugt gaffeltruck til salg, kan vi garantere en kvalitetsmaskine med en høj driftssikkerhed.

  Fornavn*

  Efternavn*

  Email*

  Telefon

  Besked

  FANDT DU IKKE HVAD DU SØGTE?

  Tryk på en af nedenstående kategorier for at se hele udvalget

  GAFFELTRUCKS

  PALLELØFTERE

  STABLERE