• Man - Fre 08.00 - 16.00

LEJE OG LEASING AF GAFFELTRUCK

Hos Bechmann Trucks tilbyder vi leasing eller leje af gaffeltrucks af mange forskellige slags. Har du brug for en truck i en kortere periode til en afgrænset opgave, er det den rigtige løsning af vælge leje af gaffeltruck.

Er du interesseret i at have rådighed over en eller flere trucks gennem længere tid, kan leasing være en god måde at skaffe de nødvendige maskiner på – uden at skulle lægge et større beløb for at købe. ​Vi holder til i Ribe, Vejen og Esbjerg, men leaser og udlejer trucks i hele Danmark.​

Frihed og spillerum ved leje af gaffeltruck

Ved at leje eller lease en truck kan du nøjes med at betale rater, hvilket giver dig mere frihed og større spillerum i din økonomi.

Leasing af en gaffeltruck kan være for kortere eller længere tid, det er ikke afgørende for os. Vi er særdeles fleksible og laver gerne en skræddersyet aftale til netop dig.

Vi kan tilpasse en aftale, så den passer til din situation, både til det arbejde, du skal udføre, og til din økonomi.

​Professionel rådgivning

Vi har i mange år tilbudt leasing og leje af gaffeltrucks, og vores erfaring giver dig en sikkerhed for kvalitet og god service. Vi arbejder med at etablere gensidig tillid og loyalitet.

​Vi vil gerne have tilfredse kunder, som kommer igen, og som anbefaler os til andre. Med vores store erfaring indenfor leasing og leje af gaffeltruck kan vi yde professionel rådgivning og vejlede dig i forhold til hvilken type truck, du bør vælge.

FORDELE VED AT LEJE & LEASE HOS BECHMANN-TRUCKS

  • Kortere eller længere perioder
  • Skræddersyet aftale til netop dig
  • Rate betaling
  • Professionel rådgivning
  • Leje & Leasing i hele landet

Lej gaffeltruck hos Bechmann Trucks

Vil du gerne leje en gaffeltruck nær Esbjerg eller hvis du vil høre mere om fordelene ved leje og leasing af gaffeltruck hos Bechmann Trucks, så kontakt os her. Vi er altid klar til at besvare dine spørgsmål og finde den løsning, der passer bedst til dig og din virksomhed.

Spørgsmål? Ring i dag!
+45 70 25 00 33